Ne ką mažiau šurmulio tą vakarą būta ir užkulisiuose. Juose kolekcijos pristatymui buvo ruošiamasi nuo pat ankstyvo ryto: Renata Mikailionytė rūpinosi modelių darbu, profesionali vizažistų ir šukuosenų meistrų komanda, vadovaujama tarptautinės kompanijos „Max Factor“ atstovo Lietuvoje Aurimo Juodiškio, kūrė makiažus ir šukuosenas, dizainerio Roberto Kalinkino asistentai lygino drabužius ir kartu su juo bei jo žmona Agne rengė modelius pasirodymui, parinko jiems derančius aksesuarus ir Vaidos Druskytės bei Lauros Šiugždinienės sukurtus „Ginger Tail“ papuošalus.

Skambant Leono Somovo sukurtam garso takeliui modeliai žengė įspūdingo dydžio – net 30 metrų ilgio ir daugiau kaip 500 kvadratinių metrų ploto – podiumu su išskirtine, niekad anksčiau mados renginiuose nenaudota danga. Podiumui išausti prireikė daugybės rulonų – nesuskaičiuojamos galybės metrų – juostos. Panašiu principu dekoruota ir dizainerio Roberto Kalinkino parduotuvė prekybos centre „Europa“.

Virš kolekcijos drabužius pristatančių modelių galvų kabėjo keturi lėktuvai (taip, jie buvo tikri). Po jų sparnais atlikdama kūrinius iš savo naujausio albumo „Breaking the line“ vakarą uždarė Jurga Šeduikytė su grupe. Prieš tai visi atlikėjai kartu su kolekciją pristatančiais modeliais taip pat ėjo podiumu.