Per turą repo žvaigždė pristato naujausią savo albumą „Ego Trippin“.

36-erių Snoop Dogg, kurio tikrasis vardas Calvin Broadus, per penkiolika metų išleido devynis albumus, kelias dešimtis singlų ir pardavė beveik 100 milijonų įrašų. Žurnalo „Forbes“ duomenimis, amerikiečio turtas vertinamas keliais šimtais milijonų JAV dolerių.

Repo ryklio hitus, platininius, auksinius diskus ir apdovanojimus sunku suskaičiuoti. Snoop net 10 kartų buvo nuominuotas „Grammy“, bet taip nė sykio ir nelaimėjo. Kalbama, kad pasidžiaugti „Grammy“ jam kelintus metus iš eilės vis sutrukdo skandalingas „šuns“ gyvenimas. Ir jo išskirtinė muzika čia niekuo dėta, - rašoma pranešime žiniasklaidai.

Snoop Dogg atvaizdas puikuojasi ant kelių šimtų įvairiausių spaudos leidinių viršelių. Maža to, šį žurnalų viršelių princą galima pamatyti ir daugiau nei dvidešimtyje Holivudo filmų. Garsiausias sąraše - „Training Day“, kuriame vaidino ir buvo Oskaru apdovanotas Denzel Washington. Snoop Dogg savo buvimu pamalonino ir TV serialų kūrėjus. Keletas jų tapo labai žiūrimais ir Lietuvoje: "CSI“, „Mr. Monk”, “Las Vegas”. Repo žvaigždė sukūrė savo šeimos realybės šou “Snoop Dogg’s Father Hood“, kur tapo pagrindiniu tūzu.

Pernai skandalingos biografijos ir stilingos išvaizdos atlikėjas „dirigavo“ „MTV Europe Music Awards“ - tapo ceremonijos vedėju. O dėl savo nuolatinio pikantiško elgesio buvo ir yra kviečiamas į labai populiarius JAV pokalbių šou pas Larry King ir Jay Leno, kur dėl kiekvieno naujo skandalo aiškinasi prieš visą Ameriką.

Snoop Dogg būdamas penkerių jau mokėjo skambinti pianinu bei vaidino pjesėse. Jo tėvas svajojo, kad sūnus taps NBA žvaigžde, antruoju Magic Johnson. Mama mažajame Snoop matė bažnyčios choristą. Visų repo gerbėjų laimei, tėvų svajonės neišsipildė. Dar būdamas mokykloje Snoop Doog buvo apkaltintas ir nuteistas kalėti šešis mėnesius dėl narkotikų platinimo. Nuo tada ir prasidėjo: sekso, narkotikų, ginklų, kasdienių muštynių maratonas.

Iki dabar Snoop Dogg gyvenimas – tai riba tarp gėrio ir blogio. Jis ir skandalai yra tarsi sinonimai. Vien per paskutinius kelis metus garsusis amerikietis buvo net penkis kartus suimtas JAV bei D. Britanijos policijos pareigūnų. Dažniausiai dėl neleistinų medžiagų ir ginklų laikymo. Visos jo baudos valstybei skaičiuojamos keliais milijonais dolerių.

Dar visai neseniai multimilijonierius privalėjo šveisti tualetus, kai teisėjas jam skyrė 160 valandų viešųjų darbų. Visas savo problemas Snoop Dogg komentuoja paprastai: „Žiniasklaidai terūpi konfliktai ir problemos, į kurias įsiveliu.“

Atlikėjo pikantišką elgesį papildo ir jo pasisakymai bei veiksmai. Vieną dieną jis pasaulį stebina dalyvaudamas amerikietiškų imtynių varžybose. Ringe jis pešasi su apsinuoginusiomis „Playboy“ merginomis. Kitą dieną persikūnija į dosnų filantropą, svajonių tėtį, vaikų futbolo komandos trenerį, ar aršų politikos kritiką.

Liežuvio už dantų nelaikantis Snoop Dogg visai neseniai viešai apsižodžiavo su P. Diddy. „Manau, kad aš geresnis dainininkas nei P. Diddy. Jis gali dainuoti tik altu arba tenoriniu balsu, tačiau aš galiu išdainuoti bet kokią natą.“- pareiškė arogantiškasis Snoop Dogg.

Du sūnus ir dukterį turintis repo meteoras visai neseniai sugalvojo pasauliui parodyti, kad gali būti kitoks, nei apie jį nuolat rašoma. Jis kartu su garsiuoju David Beckham pradėjo gelbėti skurdžiausių ir labiausiai nusikalstamų Kalifornijos vietovių jaunimą.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją