S. Cortez, anksčiau įsiamžinusi „Playboy“ žurnalo viršeliui, papasakojo apie nemalonią patirtį, kurią patyrė vienos vakarienės su Putinu metu.

„Jis suspaudė ranką ir kelias minutes spoksojo į mane. Tai šiek tiek išgąsdino. Pamenu, kai lankiausi Rusijoje vykusiame renginyje prieš 2018 m. futbolo pasaulio čempionatą, jo metu Rusijos prezidentas sėdėjo sostą primenančiame krėsle ir, kai norėdavo man ką nors pasakyti, pasikalbėdavo su asistente. Vėliau moteris man perduodavo jo žodžius“, – pasakojo modelis.

„Prezidentas mane labai gyrė. Kai atvykau į šalį, valdiška mašina vežė mane ten, kur tik norėjau. Tai man pasirodė labai keista. Nežinau, ar pats prezidentas buvo saugomas, galbūt stebimas. Išbuvau savaitę Rusijoje ir grįžau į Braziliją“, – toliau pasakojo brazilų modelis.

Zeenews.india.com teigiama, kad moters viešnagė Rusijoje buvo nemaloni, ji pasakojo, kad stengėsi „nesusitikti su prezidentu, nes su juo jautėsi nepatogiai.“

„Jis kvietė mane atvykti į šalį ir vėl, kai tik norėsiu, bet po to karto jo daugiau nebemačiau. Šiandien esu tikra, kad Maskvoje man iškiltų pavojus. Putinas, paskelbęs karą Ukrainai, pasirodė esąs tikras smurtinis psichopatas“, – sakė S. Cortez.

„Vykau į Rusiją dėl pasaulio futbolo čempionato, buvau jų mūza, susitikau su Putinu asmeniškai, bet šiandien išmečiau visus savo turėtus čempionato marškinėlius į šiukšliadėžę. Vieni jų – specialūs, pagaminti „Adidas“. Juos išmečiau taip pat. #FreeUkraine“, – socialiniame tinkle rašė modelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės