Prieš porą metų publiką sukrėtęs savo paroda prieš AIDS, kurios metu salėje degė žvakės, mėtėsi eglišakiai ir švirkštai, dabar Pripsas vėl griebėsi socialinės temos. Fotografas atskleidė, kad paroda, kurioje smerkiami pedofilai, turėjo būti atidaryta prieš metus, tačiau dėl keblumų duris atvėrė dabar.

Performansą Pripsas pradėjo atsistojęs už didžėjaus pulto. Meninininkas gurkšnojo vyną skambant jo sukurtoms brutalaus turinio eilėms elektroninės muzikos fone ir vartė laikraštį, kuriame dominuoja skambios ir žiaurios antraštės – jomis fotomenininkas išklijavo ir vieną ekspozicijų salės sieną.

Ciklo ,,Meilė vaikams“ fotografijose Pripsas sukoncentravo ir daugiau žiaurumo. Fotografijose įamžintos nukirstos medžių šakos, suskaldyti tušti kiaušinių lukštai, vizualiai pateikiama kastracijos alternatyva.

Fotomenininkas dėkojo jo modeliu sutikusiai būti moteriai, kurios veido fotografijoje nesimato, tačiau lytiniai organai pasruvę krauju, o ant salės grindų po kabančia nuotrauka mėtosi kraujo spalvos dažais apšlakstyta lėlė.

Renginio akimirkos - Klubas.lt fotogalerijoje.