Tai buvo SSRS ir „geležinės uždangos” laikai, kai džinsai ir kramtomoji guma vadinti deficitu. Rizikuodamas sveikata ir net gyvybe, jis įveikė Alpes ir pasiekė taip trokštamą Italiją. Norėdamas tinkamai paminėti šią datą, Pripsas ruošia projektą „Pripso laisvės žygis per Alpes” ir ieško…bendrakeleivės. Pasak projekto sumanytojo, tai turėtų būti „drąsi, stipri, daug nevalganti, gerai išauklėta ir, žinoma, graži bei fotogeniška mergina”. Apie nevalgymą fotomenininkas turbūt juokavo, kaip jam būdinga, tačiau tai, kad organizuojamas žygis – faktas.

Todėl netrukus bus paskelbta oficiali registracijos pradžia toms, kurios norėtų išbandyti save žygyje per Alpes su Pripsu. Įdomu, kokį prizą laimės ta mergina, kuri pasiryš dalyvauti? Gal erotinę fotosesiją? Pripsas kol kas neatskleidžia visų smulkmenų, tačiau garantuoja, kad nuobodžiauti tikrai neteks, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją