Laidos vedėjų Kristupo Krivicko ir Aušros Kilkuvienės nuomonės ir vėl išsiskyrė. Paklaustas, kokios poros, jo nuomone, yra laimingiausios, laidos vedėjas buvo kategoriškas: „Na, turėčiau manyti pagal save. Tos, kurios turi bendrų interesų, kurias supa bendra aplinka, bendros patirtys, tarp kurių amžiaus skirtumas yra labai nedidelis. Amžiaus skirtumas tolina ir skiria. Kuo amžiaus skirtumas didesnis, tuo yra blogiau, daugiau rizikos šeimai ir santykiams.“ A. Kilkuvienė paprieštaravo teigdama, kad visuomet galima rasti kompromisų: vieną kartą lėkti į klubą, o kitą ramiai vakaroti namie, rašoma televizijos pranešime žiniasklaidai.

Visą laidos filmavimą aistros virė tarp visų laidos dalyvių: Aido Maniko, dainininkės Erikos Škudžinskienės (buvusios Lisauskienės) ir jos 25 metais jaunesnio vyro Tomo, Eglės Jackaitės, turėjusios 10 metų jaunesnį mylimąjį, vaiko tėvą, Jolantos Paulauskienės, ištekėjusios už 20 metų vyresnio Artūro Paulausko, Vitalijos Katunskytės, šokėjo Dainiaus Žebrausko, neseniai vedusio 21 metais jaunesnę Ievą Sakalauskaitę.

Kalbėdama apie poros didelio amžiaus skirtumo pranašumus ir minusus, dainininkė E. Škudžinskienė sakė, kad mylimojo tėvai prieštaravo jų santykiams, bet galiausiai jiems teko su tuo susitaikyti ir pripažinti, kad juodu – pora. Į filmavimą atvykusi su 24 metų vyru Tomu, su kuriuo susituokė šią vasarą, Erika netikėtai prisipažino: ,,Aš laukiuosi. Turiu nusipirkusi nėštumo testą – aš nėščia.“ Ši naujiena kaip reikiant nustebino laidos dalyvius. Tai nebuvo vienintelis pikantiškas dalykas, išriedėjęs iš lūpų atlikėjai: „Mano dukra bandė suvilioti mano vyrą, kuris yra jaunesnis net už ją. Bandė tai padaryti įvairiais žodžiais, judesiais. Būtent dėl to mes nutarėme rečiau su ja matytis.“

Nors šiai santuokai bandė sutrukdyti jaunojo tėvai ir jaunosios duktė, jų laimės tai nesustabdė. Erika ir Tomas, susipažinę internete, po pusės metų draugystės slapčia susituokė ir tik paskui pranešė aplinkiniams, taip pat ir tėvams. Erikos vyras neslėpė, kad jo tėvai prieštaravo vestuvėms dėl didelio amžiaus skirtumo: „Nesutarimai buvo dėl to, kad ji vyresnė. Dėl jos skandalingos praeities ir dėl to, ką kaime pasakys žmonės. Kaimelyje žmonės klausia, kas man pasidarė, tačiau artimiausi draugai teigia, kad jeigu man gerai, tai gerai ir jiems.“ ,,Esu labai laiminga ir neįsivaizduoju, kaip reikėtų gyventi be Tomo“, – antrino praeityje skandalais garsėjusi dainininkė.