Turtingiausio Lietuvos žmogaus antrosios santuokos šventė galėtų būti įrašyta į metraščius aukso raidėmis – sutuoktiniai visus organizacinius rūpesčius patikėjo Jogailai Morkūnui, kuris spėjo apsisukti per tris dienas ir įrodė, jog ne veltui garsėja kaip vienas profesionaliausių elitinių renginių organizatorius.

Laiminga nuotaka nepamiršo padėkoti J. Morkūnui, savo paskyroje socialiniame tinkle publikavusi bendrą jaunavedžių ir organizatorių nuotrauką bei tarusi jiems padėkos žodžius. Tačiau pramogų verslo aktualijas budriai sekantiems reporteriams labiausiai įstrigo ne K.Leontjevos padėka, o tai, kad paviešintoje nuotraukoje prie J. Morkūno glaudžiasi televizijos laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė.

Artimi poros santykiai ir net planuojamos vestuvės, kurios DELFI žiniomis turėtų būti surengtos spalį, nėra didelė paslaptis, tačiau iki šiol nei Indrė, nei Jogaila apie savo jausmus neatviravo, bendrų nuotraukų nepublikavo, tad K. Leontjevos paskelbta nuotrauka tapo pirmąja, kurioje kūno kalba aiškiai pasako, kad kultinį renginių organizatorių ir naująjį televizijos perlą sieja nuostabus meilės jausmas.

Kaetana Leontjeva ir Nerijus Numavičius (kairėje), Jogaila Morkūnas ir Indrė Kavaliauskaitė (dešinėje). facebook nuotr.