Tik retam naujokui pavyksta įsitvirtinti pramogų pasaulyje, kur šalia fotosesijų blizgiems žurnalams, nuolatinių dalyvavimų televizijos laidų filmavimuose ir aibės nerūpestingų vakarėlių vyksta nuožmi kova dėl vietos po saule. Ir vis dėlto panašu, kad dar tik besiformuojančiai išvaizdžių moterų grupei „Panteros“ gali pavykti – ne tik su pramogų pasaulio taisyklėmis jau susipažinusios Renatos Kovtun, bet ir sparčiai populiarėjančios Renatos Gaidan dėka.

Fitnesu susižavėjusi jaunoji mamytė Renata Gaidan pastaruoju metu pastebima įvairiuose renginiuose, o ketvirtadienio vakarą ji tapo sostinės „Stiklių“ viešbutyje surengto projekto „Fit Model Lietuva“ pristatymo puošmena. Ir nors moteris nelaimėjo pagrindinio vakaro prizo, ji, kaip renginio favoritė, buvo pagerbta specialiu prizu.

Ištobulintomis kūno formomis galinti pasigirti moteris atidavė duoklę ir fotografams, sutikusi įsiamžinti kiek neįprastoje vietoje – šalia „Stiklių“ viešbučio antrame aukšte esančios bibliotekos. Pasirodo, knygų aura ir Renatos Gaidan skleidžiami seksualumo kerai puikiai dera, tad lieka tikėtis, kad vis labiau populiarėjančią „panterą“ išvysime nuodėmingose fotosesijose kitose neįprastose vietose.