Kiekviena iš jų Paryžiuje ką tik nusifilmavo profesionaliame vaizdo klipe kartu su kitomis 175 pasaulinio turo dalyvėmis iš daugiau nei 50 šalių.

Konkurso rengėjai Paryžiuje įamžino dalyvių makiažo kūrimą ir filmavo kiekvienos dalyvės dainą bei bendrą klipą. Nuo balandžio 22 d. visi dainų video klipai bus patalpinti konkurso tinklalapyje AvonVoices.com. Tinklalapio lankytojai ir profesionali žiuri savo balsais išrinks 100 geriausių atlikėjų antrajam turui. Vėliau 25 atrinktos pusfinalininkės skris į Los Andželą ir ten bus išrinkta 10 finalo dalyvių, kurios susirungs dėl pagrindinio prizo - sutarties su tarptautine muzikos įrašų kompanija.

Neseniai I. Žaleskytės-Indrayos vardas buvo kasdien linksniuojamas Lietuvos pramogų žiniasklaidoje, kai ji išdrįso garsiai papasakoti apie tai, kaip tuometinė jos prodiuserė Aida Žiliūtė neva pasisavino jos laimėjimą „Muzikos akademijoje“ 30 tūkst. litų. Tačiau mergina nesėdi vietoje - ji sėkmingai dalyvauja kitame tarptautiniame muzikiniame konkurse.

Tarptautinę projekto teisėjų komisiją sudaro daugybė pasaulinio graso žvaigždžių, tarp kurių ryškiausiai spindi šešiskart „Grammy“ apdovanojimą laimėjusi dainininkė Fergie. Legendinė dainų autorė Diane Warren, „Grammy“ apdovanojimui nominuota dainininkė ir dainų autorė Natasha Bedingfield, Rusijos žvaigždė Valerija, Australijos dešimtmečio atlikėja Delta Goodrem ir kiti.

Lietuvaites kelionėje nustebino aukščiausio lygio renginio organizacija. Į Paryžių visos skrido aukštesniąja klase, galėjo pasirinkti kur sėdėti, kokiame viešbučio aukšte norėtų gyventi, nurodyti kokiems maisto produktams yra jautrios. Oro uoste merginas pasitiko vairuotojas, kuris vežė į „Hilton“ viešbutį prabangiu „Mercedes“ markės automobiliu.
Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją