„Dėl nutukimo bijojau kreiptis pas gydytoją, nes gėdijausi išsirengti. Tačiau dar baisiau, kad negalėdavau savo kūno parodyti vyrui - žmogui, su kuriuo susilaukėme vaikų ir esame labai artimi. Mano nutukimas mane pradėjo erzinti, pavyzdžiui, drabužių parduotuvėse ir turguje neberasdavau nei vieno sau tinkamo apdaro, į kurį įtilpčiau. Supykau ant savęs, todėl pasiryžau kardinaliems pokyčiams. Man pavyko atsikratyti 43 kilogramų, tačiau tada iškilo kita problema - aplink pilvą nukaro išssitampiusios odos „prijuostė” ir aš atrodžiau kaip šarpėjus, - skaudžiais išgyvenimais dalijasi projekto „Misija - grožis” dalyvė Violeta.

Laidos „Misija - grožis” dalyvė Violeta prieš permainas. LNK nuotr. .

Pasak moters, dar visai neseniai ji jautėsi kaip mėsos kalnas, o po staigaus svorio netekimo susikaupęs odos perteklius priminė susiraukšlėjusio šuniuko odą. Plastikos chirurgai Violetai atliko rekonstrukcines operacijas, kurių metu buvo pašalinti net keturi kilogramai elastingumą praradusios odos nuo moters pilvo ir žastų. Jai taip pat buvo pakelta nusileidusi krūtinė, pakelti nukritę akių vokai ir nusiurbti riebalai, rašoma LNK pranešime žiniasklaidai.

„Aš kelerius metus praverkiau dėl savo kompleksų, bet dabar drąsiai galiu pasakyti: esu vėl jauna ir graži. Visa net drebu iš susijaudinimo. Sužydėjau! Man tikrai nebe keturiasdešimt metų. Su vyru juokaujam, kad jis dovanų gavo naują žmoną, o vaikai - naują mamą. Draugai išpūtė akis ir negalėjo patikėti, kad tai aš. Dabar vėl turiu liemenį, visai kaip paauglystėje”, - atvirauja naują gyvenimo etapą pradėjusi Violeta.

Laidos „Misija - grožis” dalyvė Violeta po permainų. LNK nuotr. .

Televizijos žiūrovai su kardinaliais Violetos pokyčiais galės susipažinti rugsėjo 22 dieną laidoje „Misija-grožis“, kurią rodys LNK.