Keiksmai ir smūgiai rankomis bei kojomis moteriai – taip buvo aprašytas 23 metų Jono Karoso elgesys sostinės „Akropolio“ prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje, kuomet buvusi „Blogų mergaičių“ dainininkė ir žinomo verslininko sūnus nepasidalino atsilaisvinusios vietos. Incidentas nutiko dar prie Šv.Kalėdas, tačiau publikacijos apie šį įvykį pasirodė praėjus savaitei po Naujųjų metų.

Incidentas aprašytas remiantis šaltinių informacija bei pačios Milisandros patvirtinimu, kad ji buvusi sumušta. J.Karoso komentaro incidentą aprašiusioms žiniasklaidos priemonėms gauti nepavyko.

Vis dėlto kiek vėliau J.Karosas pateikė savo komentarą – tiesa, ne tradicinėse žiniasklaidos priemonėse, o savo paskyroje socialiniame tinkle.

„Tokie straipsniai atsiranda: 1) kai atsiranda nesveikų žmonių, kurie suvedinėja sąskaitas šiuo konkrečiu atveju su mano tėvu per artimuosius/vaikus 2) kai atsiranda nesveikų žmonių, kurie padarytų/pasakytų bet ką, kad išgarsėtų, ar kas nors atkreiptų į juos dėmesį“, - savo paskyroje rašė J.Karosas.

Dar kiek anksčiau J.Karosas savo paskyroje yra rašęs: „Noriu nusimesti „beždžionę" nuo pečių. Trumpai šiuo konkrečiu atveju: ko ko, bet gyvenime nesu trenkęs panelei. Mano sąžinė yra visiškai rami/švari. Netikintiems yra kamerų video-. [...] Esu visokių nesąmonių pridaręs – kas nėra? Bet nemušiau ir tikrai niekada nemušiu moters“.

Portalui KLUBAS.lt susisiekus su Milisandra Radzevičiene, ji nuo komentarų susilaikė. „Vyksta tyrimas“, - paskubėjo pokalbį baigti iš dalyvavimo „Blogų mergaičių“ veikloje ir LNK šou „Žvaigždžių duetai“ pažįstama moteris.