Nors vienos populiariausių Lietuvos merginų grupių dainininkės nesuskaičiuojamą daugybę kartų puošė žurnalų viršelius, panašu, kad „69 danguje” auksiniai laikai jau liko praeityje.

Į pusiau pogrindinėmis sąlygomis surengtą grupės gimtadienio šventę susirinko vos keli šimtai žmonių ir tik saujelė Lietuvos pramogų pasaulio įžymybių – buvusio klubo „Pacha“ erdvės per savo neilgą istoriją matė kur kas sėkmingesnių vakarėlių, į kuriuos susigrūsdavo per pusantro tūkstančio žiūrovų ir visas Lietuvos pramogų verslo elitas.

Vakarėlio nuotaiką gniuždė ne tik vangiai besirenkantys žiūrovai, bet ir sugedusi vėdinimo sistema – klube buvo taip karšta, jog prisiekusių klubinėtojų kūnais žliaugė prakaitas, o scenoje dainavusios „69 danguje” merginos atliko nedidelį žygdarbį, ekstremaliomis darbo sąlygomis, matydamos pustuštę salę, sugebėjusios nuolat šypsotis ir žarstyti sąmojį.

Kaip įprasta, šioje sferoje neprilygstama buvo Nijolė Pareigytė, kuri domėjosi, ar tikrai „supermergaitės“ mūvi baltas, o ne kitokios spalvos, kelnaites, o taip pat atviravo, kad grupės merginoms „šiandien reikės būti be sekso“. Greičiausiai dėl to, jog po koncerto dainininkės buvo nusiteikusios kaip reikiant pašėlti – dar prieš grupės pasirodymą klubo vadovas, kaip scenoje atviravo N.Pareigytė, prašė dainininkių neprigerti.

„69 danguje” šio nurodymo šventai klausė, tad scenoje surengė linksmą šou, per kurį pristatė ir savo trumputes blizgančias juodas sukneles, kurios, tiesa, merginas kiek trikdė. „Ar nieko nesimato?“, - vis teiravosi N.Pareigytė, turėdama mintyje, ar suknelės neatidengia kai ko daugiau.

Dainininkių bičiuliai ir artimieji joms dovanojo ne tik gėlių – merginos čia pat scenoje pasipuošė dovanotomis vardinėmis prijuostėmis, o koncerto pabaigoje Karinos Krysko mylimasis Saulius Skambinas praalkusioms gražuolėms įteikė keptą kalakutą.