Dabar Katie toliau tęsia sėkmingą karjerą ir tapo dar populiaresnė ištekėjusi už aktoriaus Tomo Cruiso. Nenuostabu, kad legendinis aktorius padovanojo Katie savo širdį – kas galėtų atsispirti jos grožiui ir nepriekaištingai išvaizdai? iVillage.com pataria, kaip tau atrodyti panašiai į šią nuostabią Holivudo žvaigždutę. Štai keli patarimai, kaip susikurti Katie Holmes įvaizdį:

Pirmasis žingsnis: Sudrėkinkite odą drėkinamuoju kremu ir padenkite lengva, jūsų odos atspalvio, kremine pudra. Kad oda neblizgėtų, veidą padenkite tokio pat atspalvio biria pudra.

Antras žingsnis: Jei jūsų antakiai tankūs, kaip Katie, sutvarkykite juos šukuodamos specialiu antakių šepetėliu. Išpešiokite nereikalingus plaukelius. Antakius švelniai padenkite tamsiai rudos spalvos antakių pieštuku.

Trečias žingsnis: Akių vokus padenkite šviesiai rudos spalvos biriais šešėliais, o ties antakiais teptuku paskirstykite kreminės spalvos šešėlį.

Ketvirtas žingsnis: Norėdama išgauti tokį kerintį žvilgsnį, kaip Katie, viršutines blakstienas „padidinkite“ priklijuodama dirbtinių blakstienų sruogelių. Kad dirbtinės blakstienos gerai priliptų, viršutinis vokas ir linija apie blakstienas turi būti sausa. Ant dirbtinių blakstienų užlašinkite po lašelį specialiai tam skirtų klijų. Palaukite, kad padžiūtų apie 30 sekundžių ir klijuokite prie viršutinių blakstienų augimo linijos. Po penkių minučių, kai klijai išdžius, blakstienas galite paryškinti akių tušu.

Penktas žingsnis: Apatinių blakstienų augimo liniją paryškinkite pilkšvai rudu akių pieštuku. Kontūras neturėtų būti per daug ryškus – nepersistenkite.

Šeštas žingsnis: Storu teptuku skruostus paryškinkite švelniai rožinio atspalvio skaistalais. Ryškiau užtepkite skruostikaulius. Atkreipkite dėmesį, kad skaistalai pasiskirstytų tolygiai ir neatrodytumėte lyg nusispalvinusi buroku.

Septintas žingsnis: Lūpų teptuku drėgnas lūpas (lūpas pamaitinti galite lūpų balzamu) padenkite perlamutriniu rožinės spalvos lūpdažiu.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją