Iš tiesų, ir 25 metų britės Chloe Khan, ir 33 metų brazilo Rodrigo Alveso gyvenime plastinė chirurgija suvaidino didžiulį vaidmenį.

Priklausomybę plastinėms operacijoms jaučiantis brazilas, kaip ir daugelis kitų jo likimo brolių, siekia tapti idealaus grožio (jo supratimu) gyvąją lėle Kenu. Jam jau yra atliktos 43 operacijos, kurios iš jo sąskaitos ištraukė 410 tūkstančių eurų.

Chloe Khan po grožio peiliu gulėsi kur kas mažiau kartų, tačiau prieš kelerius metus savo išvaizdą pakeitė radikaliai, virtusi sekso bomba su 32 HH dydžio biustu. Tačiau tai jai padėjo įsitvirtinti tik suaugusiems skirtoje industrijoje, kur iš pilkos pelytės per kelerius metus tapo gana sėkminga erotinių pokalbių per interneto kameras verslininke, susikrovusia per 1 mln. 700 tūkstančių eurų vertės turtą.

Kol kas neaišku, kas juos sieja – ar beužsimezganti draugystė, ar panaši patirtis, o galbūt dalyvavimas naujame realybės šou? Chloe Khan, prieš šešerius metus nesėkmingai pasirodžiusi britiškame „X Faktoriuje“, šiemet tapo svarbia ir pastebima figūra nemažo populiarumo sulaukusiame „Celebrity Big Brother“, tad tikėtina, jog televizijos prodiuseriai jos nenori paleisti iš savo akiračio.