Žinoma, ir Pamela dabar nėra tokia, kokia buvo tuomet, 1996-aisias, kuomet ji, 28 metų moteris, jau spėjusi patekti ant „Playboy“ viršelio, tapti „Gelbėtojų“ puošmena, kartu su savo vyru Tommy Lee įsiamžinti garsiojoje namudinėje sekso juostoje, gavo pasiūlymą suvaidinti pagrindinį vaidmenį fantastinėje veiksmo juostoje „Barb Wire“. Jei tik Pamela Anderson būtų žinojusi, kokia nesėkmė ištiks šią juostą...

Filmo kūrėjai į juostą, kurioje seksualų odinį kostiumą vilkinti Pamela be gailesčio susidoroja su įvairiausio plauko niekšeliais (nepamiršdama pademonstruoti savo kūno privalumų), investavo 9 milijonus dolerių, o filmo pajamos siekė tik nepilnus keturis milijonus dolerių.

Kino kritikai juostai vieningai rašė žemiausius balus, o tikru nokautu tapo „Auksinių aviečių apdovanojimai“, kurių taip bijo kiekvienas kino pasaulio žmogus. „Barb Wire“ šiuose apdovanojimuose galėjo laimėti bent šešiose nominacijose, tačiau „pasisekė“ tik Pamelai Anderson, „triumfavusiai“ nominacijoje „Blogiausia nauja žvaigždė“.

Ir vis tik ši kino juosta turi ir kai ką gero – tokios seksualios karštukės neišvysime jokiame kitame filme, kuriame vaidino Pamela Anderson. Išskyrus, žinoma, garsiąją namudinę sekso juostą.