Bene geriausia „69 danguje”sugrįžimo reklama tapo iki šiol oficialiai nepatvirtinta žinia, jog grupės linksmuolė Nijolė Pareigytė laukiasi. Ir nors pati Nijolė apie tai nekalba, pramogų pasaulio užkulisiuose „69 danguje” jau pora savaičių vadinamos nebe „šeškėmis“, o „mamomis“ - Ingrida, Karina ir Goda jau augina atžalas, o dabar, panašu, vaikelio laukiasi ir Nijolė.

Naujasis įvaizdis – suplėšyti džinsai ir ant jų krentančios laisvos palaidinės - kruopščiai maskuoja dainininkių pilvukus, tačiau net ir toks įvaizdis išduoda, jog Nijolės figūra, lyginant su kitomis dainininkėmis, yra kiek pasikeitusi. Dar vienas ženklas – vis nevalingai ant pilvuko atsidurianti ranka.

Tiesa, Nijolė nepamiršta ir sau būdingo valiūkiškumo. Ketvirtadienio vakarą LNK studijoje buvo filmuojamas koncertas, skirtas Tarptautinei vaikų gynimo dienai – kartu su kitu būriu Lietuvos žvaigždžių, jame dalyvavo ir „69 danguje”. Prieš televizijos kameras po ilgesnės pertraukos vėl pasirodžiusi Nijolė Pareigytė nepamiršto, kokie triukai labiausiai veikia žiūrovų vaizduotę – filmuojant grupės pasirodymą nuo apnuoginto Nijolės peties lyg netyčia nuslydo liemenėlės petnešėlė, taip duodama erdvės žiūrovų fantazijai.