Laidos filmavime R. Ščiogolevaitė visus džiugino ryškiu ir pavasarišku stiliumi bei suknele gilia iškirpte. Būtent tuo ji pasinaudojo stebėdama Dimos Bilano, į kurį meistriškai įsikūnijo Martynas Kavaliauskas, pasirodymą. Komandoje kartu su R. Ščiogolevaite žaidusios atlikėjos Nijolė Pareigytė – Rukaitienė, Simona Nainė ir Donata Gutauskienė – Laisva seksualų pasirodymą sutiko ypač audringai, tačiau pati R. Ščiogolevaitė pasijuto likusi nuošalyje.

„Kam čia tų jaunų mergų prisikvietėt?“, - piktai papriekaištavo atlikėja, turėdama omenyje savo komandos narių amžių. Visgi R. Ščiogolevaitė greitai rado išeitį, ir demonstratyviai pasilenkusi ant stalo nukreipė gilią iškirptę tiesiai į kameras bei M. Kavaliauską.

„Rūta metė visus savo slapčiausius ginklus, ir tai tikrai nėra balsas“, - nusijuokė laidos vedėjas M. Stonkus. Tuo tarpu greta buvusi D. Gutauskienė – Laisva ėmė kolegės iškirptę dangstyti, tačiau R. Ščiogolevaitė pradėjo dengti akis pačiai Laisvai. Nereikia ir sakyti, kad tokios šviesiaplaukių gražuolių grumtynės laidos filmavime sulaukė išties audringos reakcijos.

Prieš moteris specialioje laidoje kovojo ir vyrų pusę atstovavo atlikėjas Radži, etiketo specialistas Giedrius Drukteinis bei radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius. Abi komandos studijoje varžėsi atlikdamos nuotaikingas, tačiau nelengvas užduotis, taip pat rinko ir geriausius anekdotų pasakotojus Lietuvos įžymybių tarpe.

Laidoje savo mėgstamiausius anekdotus pasakos tokios garsenybės kaip Ineta Stasiulytė, Deividas Meškauskas, Tadas Rimgaila, Irūna Puzaraitė, Egidijus Sipavičius, Gabrielė Martirosianaitė, Rasa Juknevičienė, Sergėjus Jovaiša, Andrius Mazuronis ir kiti. Grandiozinis geros nuotaikos šou „Operacija „Anekdotai“ ir kiti Balandžio 1-sios nuotykiai“ – jau šį penktadienį per LNK.