2017 metų lapkritį savo pirmagimės susilaukusi Sofio su gerbėjais neretai pasidalija savo gyvenimo detalėmis ir tuo, kaip pavyksta išlaikyti tokią puikią figūrą. Už nuoširdumą jų giriama moteris šįkart papasakojo ir daugiau detalių.

Tiesa, kaip ji rašė savo „Instagram“ istorijose, plastinę operaciją darėsi Pietų Amerikoje. Žinodama, kad šioje šalyje dirba profesionalūs plastikos chirurgai, ji pasirinko žinomą savo srities specialistą Orlando Rodríguez Cova. Po penkerių metų implantus Sofio galės pasikeisti, tačiau tai nėra būtina.

Sofio su ją sekančiomis moterimis atvirai pasidalijo mintimis ir apie tokius kūno pokyčius. Ji sakė, jog svarbu mylėti save ir pasitikėti savo kūnu bei nebijoti keisti to, kas nepatinka. Toks atvirumas įkvėpė ne vieną gerbėją, o Sofio sulaukė tik dar daugiau komplimentų dėl išpuoselėtos savo figūros.

Tačiau Sofio yra ne vienintelė žinoma moteris, kuri atvirai prabilo apie krūtinės padidinimo operaciją. Prieš kiek daugiau nei dešimtmetį tokią operaciją pasidarė ir atlikėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. Panele.lt ji tuomet pasakojo, kad nors po operacijos vyrų dėmesys ir neišaugo, ji labiau pasitiki savimi.

„Lietuvos ryto" televizijos laidoje „Moterų balsas" apie praeityje atliktą krūtinės didinimo operaciją papasakojo ir dainininkė Natalija Bunkė. „Esu scenos žmogus, - laidoje sakė Natalija. – Šiandien mano krūtinė atrodo kaip aštuoniolikmetės. Galiu nešioti liemenėlę, galiu nenešioti, vis tiek atrodo gerai".

Natalija įsitikinusi, kad grožio korekcijos turi būti itin subtiliai atliktos. „Kitaip visos moterys taps vieno veido", - juokiasi ir pataria su moderniomis veido gražinimo procedūromis elgtis atsargiai. Po vienos, kai norėjo sumažinti nuo aknės likusius randelius, ji ilgai negalėjo atsigauti – veidas atrodė lyg nudegęs.
Natalija Bunkė

Dar 2008 metais žurnalui „Klubas" atlikėja ir sveikos gyvensenos tinklaraštininkė Ingrida Martinkėnaitė taip pat prabilo apie padidintą krūtinę. Žurnale klausiama, ar nesigaili tokio savo sprendimo, žinoma moteris buvo atvira: "O kodėl turėčiau gailėtis? Žinoma, kad nesigailiu! Tokia labiau sau patinku ir gyventi man dabar lengviau".

Ingrida Martinkėnaitė

„TV pagalbos" žvaigždė Rūta Filejeva taip pat neslėpė to, jog prieš eilę metų pasididino krūtis. Žinoma moteris tv3.lt yra sakiusi, kad iki ryžosi operacijai viską gerai apgalvojo.

„Dažnai pagalvodavau apie didesnę krūtinę. Tai kiekvienos moters individualus ir asmeninis sprendimas, tačiau manau, kad vienaip ar kitaip ši kūno dalis yra svarbi kiekvienai moteriai", - teigė „gelbėtoja".

Rūta Filejeva / FOTO: Egidijus Knispelis

Atlikėjos Oksana Pikul-Jasaitienė, Skaistė Steikūnaitė ir Marina Bui krūtis 2009 metais didinosi viešai prieš TV kameras. Žinomos moterys neslėpė to, kad krūtinės padidinimas suteikia daugiau pasitikėjimo savimi, o graži krūtinė yra svarbi bene kiekvienai moteriai.

„Chirurgai pasakojo, jog paveikta narkozės labai lėtai pasakojau anekdotą. Visi juokėsi, o aš nieko nepamenu!“, – O. Pikul-Jasaitienė teigė tuomet žiniasklaidai išplatintame pranešime.

Oksana Pikul-Jasaitienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)