Kol kas visos ikiteisminio tyrimo medžiagos Selas nepaskelbė – paskyroje publikuojamos tik kelios ištraukos iš nutraukto ikiteisminio tyrimo, kurį 2013 metų pabaigoje atliko Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato kriminalinės policijos skyrius.

Ištraukose minimos kelių žmonių pavardės, tarp jų – ir Andriaus Mamontovo, kuris paeigūnams patvirtino parašęs komentarą po vieno naujienų portalo straipsniu, kuriame aprašomas incidentas sostinės bare „Cozy“, kuomet Egidijus Dragūnas patyrė veido traumą – vienų šaltinių teigimu tai nutiko artistui įsivėlus į muštynes, kiti šaltiniai teigė, jog Selas nusirito nuo laiptų. Perskaitęs šią naujieną, A.Mamontovas brūkštelėjo komentarą „kai pradedi koką maišysi su alkoholiu...“. Žodžiu „koka“ paprastai vadinamas kokainas, dėl kurio bėdų yra turėjusi ne viena užsienio pramogų pasaulio įžymybė. Egzistuoja ir kita versija - esą A.Mamontovas omenyje galėjo turėti populiarų gėrimą „Coca-Cola", kuris yra ne vieno alkoholinio kokteilio sudedamoji dalis.

Tyrimo medžiagoje pažymima, kad E.Dragūną pažįstantis A.Mamontovas nemano, jog šita frazė yra kažkam skirta. „Ji yra tiesiog bendrai parašyta frazė. Neturėjo tikslo šmeižti ar įžeisti E.Dragūną“, - rašoma paviešintoje ikiteismino tyrimo medžiagoje.