Pasak merginos, vieninteliai dabar ją palaikantys žmonės - mama, močiutė, sesuo ir artimiausi draugai. Mergina įsitikinusi, kad ji niekam nieko blogo nepadarė, tad nesupranta, kodėl aplinkiniai verčia ją jaustis kalta ir slėptis.

Žurnalistikos bakalauro studijas pernai baigusi ir mokslus toliau tęsianti Karolina prisipažino, kad iki šiol nepriprato prie to, kad tapo atpažįstama mergina ir aplinkinių dėmesys jos asmeniniam gyvenimui gerokai padidėjo. Ypač po to, kai Karolina prieš metus kartu su profesionaliu šokėju Dainiumi Dimša dalyvavo LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“. Imta rašyti, jog daili, liekna, ryškių veido bruožų Karolina turi artimą draugą, keliais metais vyresnį iliuzionistą Mantą Wizard, kurio pasirodymuose dalyvauja kaip jo asistentė.

Jų pora buvo mėgstama fotografų, todėl, Karolinai su Mantu pasirodžius šokių projekto užkulisiuose, į juos dažnai atsisukdavo kameros. „Po šokių projekto buvau įsitikinusi - mano oda pakankamai stora. Nebeašarodavau dėl pasirodžiusių komentarų. Nekreipiau dėmesio ir į aplinkinių apkalbas“, - atviravo Karolina.

Tačiau prieš mėnesį ji sulaukė tokio susidomėjimo, kokio sako nesitikėjusi. Stebėti šių metų šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ transliacijos Karolina atvyko su nauju širdies draugu verslininku Arnu Jurskiu. Tai buvo pirmas viešas poros pasirodymas. Tad nieko stebėtino - Karolina tą vakarą sulaukė daugiau žiniasklaidos dėmesio nei projekte šokusios žvaigždės.

Visuomenėje įprasta manyti, kad jauną merginą ir kone dvigubai vyresnį, pasiturintį vyrą negali sieti niekas daugiau, tik tradiciniai mainai - jaunystė už pinigus. Gyvenimo būdo laidai „Nuo... iki..." šį pirmadienio vakarą 19.55 val. Karolina pirmą kartą papasakos apie savo draugą, verslininką Arną bei tai, kodėl kone į tėvus tinkantis vyras rado raktą į jos širdį.