Moteris į konsultaciją atsivedė palaikymo komandą – „Žiūrim, ką turim“ kūrybinę grupę. Išskirtinis reportažas ir pirmieji žinomos dainininkės V. Katunskytės įspūdžiai po konsultacijos su Dariumi Radzevičiumi žiūrovų laukia jau šį antradienį, gegužės 10-ąją, per TV3.

„Ši operacija man būtina! Pilvukas buvo pakilęs, dabar nusileido ir nukarusios odos gabalas sveria daugiau nei 20 kilogramų, man sunku judėti“, – kalbėjo V. Katunskytė.

Vitalija prisipažįsta – specialios guminės kelnaitės ir korsetai nukarusiam pilvui prilaikyti jai nelabai padeda. O artėjanti vasara visai nedžiugina – dėl šiltų orų net ir šių priemonių teks atsisakyti.

„Chirurgu D. Radzevičiumi tikiu. Jeigu jis man pasakys, kad operaciją darom, tai ir nedvejosiu – patikėsiu savo kūną jo valiai“, – ryžtingai sako V. Katunskytė..

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją