Praėjusį rudenį šalies pramogų pasaulį sukrėtė viename portale pateikti Vaidos Budraitytės spėjimai, kas gi laukia garsiosios šalies porelės, o jautriausiai į tai reagavo Oksana Pikul-Jasaitienė, mat pranašystėse buvo kalbama apie santuokos griūtį bei tai, kad šiai porai nelemta susilaukti vaikų.

Skandalas net pasiekė tam tikras instancijas, tačiau didžiausiu dainininkė laimėjimu tapo tai, kad pats likimas paneigė visas niūrias būrėjos išpranašautas perspektyvas.

„Jau greitai bus 3 mėn kaip ciūčiuojam savo stebuklėlį! Būti mama pats nuostabiausias jausmas, kokį patyriau!O pamenu, prieš metus, „burtininkė ir santykių ekspertė" Vaiva Budraitytė išpranašavo mūsų su vyru santuokos griūtį, paminėjo jog Dievas šitai porai neskyrė vaikų ir nėra ko tikėtis, - savo paskyroje socialiniame tinklapyje prisiminė Oksana Pikul-Jasaitienė. - Tiktai Jūs patys galit nuspręsti, koks laukia Jūsų likimas! Negaiškit laiko ir neleiskit pinigėlio kad pasektų Jums pasakas...Imkit iš gyvenimo viską ką jis Jums skyrė. Tikėkite savimi, savo santuoka, savo laime“.