6-ojo dešimtmečio pabaigoje išgarsėjęs E. Presley akimirksniu tapo sekso simboliu.

Moterys visame pasaulyje dėl jo ėjo iš proto, bet jis pats, rinkdamasis moteris, vadovavosi specifiniais pageidavimais.

Paaiškėjo, kad bėgant metams Elvis įgijo neįprastų fetišų – nuo manijos skaisčioms merginoms iki pomėgio stebėti kitų porų lytinius santykius.

Jis taip pat atsisakydavo mylėtis su gimdžiusiomis moterimis – tai reiškia, kad gimus dukrai, jo veikiausiai nebetenkino seksualinis gyvenimas su žmona Priscilla Presley.

Didžiausios rokenrolo karaliaus sekso paslaptys atskleidžiamos Joelio Williamsono knygoje „Elvis Presley: A Southern Life“ („Elvis Presley: pietietiškas gyvenimas“). „Daily Star“ pasidomėjo, kas joje rašoma.

Manija skaisčioms merginoms

Knygoje teigiama, kad Elvis turėjo „iškrypėlišką seksualinį apetitą“, kuris versdavo jį nuolat susitikinėti su jaunomis merginomis – ir tai nebuvo šokiruojanti naujiena, nes su būsima žmona Priscilla jis susipažino tuomet, kai jai tebuvo 14 metų.

Nors teigiama, kad jis iš savo pagalbininkų reikalaudavo užtikrinti „nuolatinį merginų srautą“, atsidūręs lovoje, „Jailhouse Rock“ atlikėjas ne visada pereidavo prie lytinio akto.

Knygoje rašoma, kad būdamas 22 metų, jis praleido vieną naktį su trimis keturiolikmetėmis mergaitėmis, tačiau jokio sekso nebuvo, tik „pagalvių mūšiai, pasikutenimai, bučiniai, imtynės ir apsikabinimai“.

Knygos autorius taip pat teigia, kad amerikiečių dainininkas buvo „pamišęs dėl nekaltybės“.

Elvis, kuriam mirties dieną buvo 42 metai, jautė potraukį skaisčioms merginoms ir palaikydavo su jomis santykius, kiek galėdavo, tačiau kai jos prarasdavo savo nekaltybę, prarasdavo ir Elvio susidomėjimą.

Romanai

Būdamas šlovės viršūnėje, Elvis garsėjo nesuskaičiuojamais romanais, tačiau nė vienas iš jų savo reikšme neprilygo meilės nuotykiui su aktore Ann – Margret Olsson.

1963 metais pradėjęs dirbti prie savo filmo „Viva Las Vegas“, Elvis susipažino su Ann – Margret, ir nuo to karto filmuodamiesi jie kiekvieną akimirką praleido kartu.

Vėliau, apibūdindama juos kaip „sielos draugus“, dabar 81 metų moteris savo memuaruose rašė, kad likti kartu visam laikui jiems trukdė kiti „įsipareigojimai“.

Švedijos žvaigždė per vieną interviu taip pat atskleidė, kad Elvis norėjo likti su ja, tačiau nutraukė jųdviejų santykius, kai apie juos sužinojo tuometinė jo mergina Priscilla.

Mėgdavo stebėti

Nors Elvis mylėjosi su šimtais moterų, teigiama, jam patiko ne tik užsiimti seksu pačiam, bet ir stebėti, kaip juo užsiima kitos poros.

Teigiama, kad savo butuose ir namuose jis buvo įrengęs dvipusius veidrodžius, kurie leisdavo jam stebėti, kaip mylisi kitos poros. Taip pat paaiškėjo, jog kartą jis davė savo merginai migdomųjų vaistų tabletę, jog galėtų palikti ją vieną kambaryje ir eiti stebėti, kaip dvi prostitutės užsiima seksu.

Jam taip pat buvo įprasta paprašyti dviejų savo merginų užsiimti seksu, kad jis galėtų jas stebėti – pats į tokius sekso žaidimus jis įsitraukdavo tik retais atvejais.

Knygoje rašoma: „Kartais Elvis į sekso scenas savo miegamajame įtraukdavo antrą merginą. Per tokius žaidimus Elvis liepdavo Priscillai ir tai merginai apsimesti, kad jos mylisi, o pats jas stebėdavo, filmuodavo ir kartais prisijungdavo“, – rašoma knygoje.

Be to, kad mėgdavo stebėti besimylinčias poras, Elvis turėjo ir kitų keistų seksualinių pomėgių, pavyzdžiui, jis prašydavo savo meilužių apsimauti baltas kelnes ir eiti imtynių purve.

Seksualinį pasitenkinimą Elviui teikdavo ir vaidmenų žaidimai: jis ir Priscilla dažnai persirengdavo pacientu bei slaugytoja, kad galėtų tyrinėti vienas kito kūnus.

Atsisakymas mylėtis

Pranešama, kad Elvis atsisakė turėti lytinių santykių su Priscilla, kai ji pastojo ir pradėjo lauktis jųdviejų dukters Lisos Marie, gimusios 1968 metais, praėjus lygiai devyniems mėnesiams po jų vestuvių nakties.

Manoma, kad tokį sprendimą pakurstė fizinis žmonos vaizdas, kad ji nebėra skaisti.

„[Elvis] prieš vestuves man buvo užsiminęs, kad jis niekada negalėjo mylėtis su moterimi, kuri yra pagimdžiusi vaiką“, – rašė Priscilla savo knygoje „Elvis and Me“ („Elvis ir aš“).

Tai kartą netgi privertė Priscillą „maldauti“ savo vyro, kad šis su ja pasimylėtų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją