Penktadienio vakarą įvykusiame filmavime keturios raudonomis ir juodomis skraistėmis apsirengusios, ugnies liežuviuose skęstančios divos - Natalija Bunkė, Liepa Mondeikaitė, Baiba Skurstene ir Katažina Nemycko – pribloškė visus: ir vertinimo komisiją, ir žiūrovus, ir fotoreporterius.

2007 metų „Eurovizijos“ nugalėtojos, Serbijos dainininkės Marijos Šerifovič dainą atlikusios „Pop Ladies“ visiškai paneigė mitą, jog gražių merginų grupės dainuoja tik papais. „Pop Ladies“ pasirodymas apstulbino net ypatingai reiklų, pastabas dažnai žarstantį vertinimo komisijos narį Edmundą Seilių.

Tiesa, Natalijai Bunkei ir Katažinai Nemycko teko kiek nurausti, mat merginoms pristatant, kad šia daina lyrinės kūrinio herojės siunčia žinią skirtingiems mylimiems vyrams, savo trigrašį kiek netaktiškai įterpė vienas atrankos vedėjų Arūnas Valinskas, pastebėjęs, jog kai kurios „Pop Ladies“ damos šią žinią galėtų siųsti vienam ir tam pačiam vyrui.

Vis dėlto, Natalija Bunkė ir Katažina Nemycko, būdamos tikros scenos profesionalės, suglumo tik akimirką: staigiai įvertinusios A.Valinsko sąmojį, šypsena įvertino jo replika – lygiai taip pat, kaip ir „Eurovizijos“ atrankos užkulisiuose plušantis Deivydas Zvonkus, kurio buvusi žmona Natalija ir dabartinė širdies draugė Katažina dainuoja toje pačioje grupėje.