Pusryčių metu merginos dalijosi patirtimi apie pasiruošimą artėjančioms šventėms. „Aš manau, kiekvienai moteriai artėjančios šventės sukelia stresą, nes mes visos niekada neturime, kuo apsirengti. Tačiau aš pati šiais metais pradėjau keisti savo požiūrį į madą ir ieškoti būdų sumažinti daiktų pirkimą. Vietoje to mieliau renkuosi šventinių drabužių nuomą arba bendradarbiauju su prekių ženklais, kurie renginiams paskolina savo kolekcijų pavyzdžius", – sako žinomas modelis Simona Starkutė.

Buvusi dizainerė, o dabar socialinių tinklų žvaigždė Julija Žižė, neseniai ir pati įkūrusi tvarios mados prekės ženklą „Old New", sako, kad sąmoningas apsipirkimas nereikalauja daug pastangų ir turi labai daug pliusų. „Rasti alternatyvų greitosios mados prekės ženklams yra labai lengva. Juk galima rinktis drabužių nuomą, vintažines dėvėtų rūbų parduotuves ar skolintis iš draugių. Nuomos platformose esančias dizainerių sukneles galima išsinuomoti bet kam prieinamomis kainomis, atrodyti įspūdingai, o kitam vakarui pasirinkti naują.

Pradėjusi vintažinių drabužių verslą, matau, kiek daug išskirtinių, vienetinių drabužių yra jau sukurta – tereikia juos atrasti iš naujo. Taip pat norėčiau paraginti moteris nebijoti skolintis drabužių vienai iš kitos. Pirkimo alternatyvų paieška – tai ne tik sąmoningas pasirinkimas, bet ir galimybė vakarėlyje išsiskirti unikaliu įvaizdžiu", – sako Julija Žižė.

Šiame renginyje apsilankė ir neseniai krūtinės didinimo operaciją atlikusi atlikėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha. Žinoma moteris jau anksčiau sakė, kad tai geriausia dovana jai gimtadienio proga. Vakaro metu ji pademonstravo ne vieną itin atvirą ir gundantį drabužių derinį, kuris pabrėžė jos figūros iškilumus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)