Šį kartą scenoje pasirodė visa plejada garsių atlikėjų, tačiau bene labiausiai fotoreporteriai laukė pupytės Neringos Šiaudikytės pasirodymo. Kuriam laikui dėl įvairiausių priežasčių aptilus „Naujųjų pupyčių“ veiklai, Neringa Šiaudikytė šiandien liko vienintelė jų klano atstovė, aktyviai dalyvaujanti pramogų pasaulio gyvenime.

Ir „Naujos pupytės“, ir Neringa Šiaudikytė savo laiku scenoje mėgdavo pasirodyti pasipuošusios atvirais, itin seksualiais drabužėliais – ne vienas jų mažiau ryškesnis kolega, pamatęs kiek fotografų dėmesio sulaukia pupytės, pavydžiai kalbėdavo, jog merginos dainuoja krūtinėmis.

Šį kartą Neringa Šiaudikytė savo seksualumą paslėpė po kvapą gniaužiančia aptempta dizainerės Aurelijos Beliakaitės sukurta suknele. Tačiau tai nesutrukdė kiek nevykusiai papokštauti „Eurovizijos“ vedėjui Andriui Rožickui, kuris, prieš televizijos kameras kalbindamas Neringą, prasitarė žinąs, kuo „dainuoja Šiaudikytė“. Šviesiaplaukė atlikėja matyt iš karto prisiminė užkulisiuose savo laiku sklandžiusias kalbas, kiek sutriko, tačiau greitai susitvardė ir paklausė A.Rožicko: „Kuo?“ Vedėjas nesutriko: „Burna“.

Pokalbį girdėję dainininkai ir jų komandų nariai, girdėdami šį dialogą, tyliai prunkštė į saują, o pati N.Šiaudikytė, išjungus kameras, portalo KLUBAS.lt reporteriui pasiguodė, jog „jai nepatinka tokie bajeriai“. Tačiau, panašu, tokie papokštavimai jos iš vėžių neišmušė, mat N.Šiaudikytė puikiai atliko kūrinį ir turi visus šansus patekti į kitą atrankos etapą.