„OnlyFans“ modelis atsikirto savo kritikams, kurie teigė, kad jos X reitingo karjera turės blogos įtakos jos vaikams, nes jie, pavyzdžiui, mato, kaip ji gamina namuose maistą, vilkėdama tik apatinį trikotažą, rašo dailystar.co.uk.

Ashley Kolfage į kritiką atsakė „Inside OnlyFans“ tinklalaidėje, kurios metu papasakojo apie savo karjerą.

37 metų moteris iš Floridos nesigėdija kalbėti apie savo šeiminį gyvenimą ir tvirtina, kad jos vaikai nebus auklėjami taip, jog galvotų, kad ji daro kažką blogo.


Laidos vedėjai Kayla ir CJ domėjosi, ką dviejų vaikų mama mano apie žmones, kurie yra įsitikinę, kad moteris negali būti mama ir tuo pačiu metu atrodyti seksualiai.

Kayla atsakė: „Aš neprarandu savęs vien dėl to, kad turiu vaikų. Aš vis dar esu tokia, kokia esu, nesiruošiu dėl to keistis“.

Tada ji sulaukė tokio klausimo: „Ką manote, kai žmonės klausia, kokią įtaką „OnlyFans“ veikla daro jūsų vaikams?“

Tačiau Kayla neigia, kad jos karjera turi kokios nors įtakos jos vaikams, nes jie mato ją namuose vilkint apatinį trikotažą, todėl jiems tai nėra tabu.

Ji paaiškino: „Nemanau, kad tai turi kokios nors įtakos. Aš gaminu maistą su bikiniu, gaminu maistą, vilkėdama apatinį trikotažą. Man atrodo, kad jei sakysite sako vaikams, kad tai yra blogai, tai jie ir manys, kad tai yra blogai“.

„Niekada nesakiau savo vaikams, kad tai yra blogai. Jiems tai yra tas dalykas, kurį daro jų mama“.


Vis dėlto ji pripažino, kad jei dirbtų su tiesioginėmis transliacijomis, tuomet darbo metu išsiųstų vaikus į jų kambarį.

Ji taip pat pridūrė, kad jei jos vaikai dabar būtų paaugliai, „viskas būtų kitaip“, tačiau ji tiki, kad iki to laiko, kai jos vaikai sulauks paauglystės metų, „OnlyFans“ žvaigždės statusas „nebebus traktuojamas kaip blogas dalykas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją