Vaida Genytė ir Evelina Sašenko į klubą įžengė santūriai, atidavė duoklę fotografams ir toliau ramiai aptarinėjo savo reikalus, viena ausimi klausydamos, kas pretenduoja tapti Arūno Valinsko partnere sausio 3-iąją prasidėsiančioje „Eurovizijos“ karštligėje. Švarkeliais apsigobusios pirmo ryškumo Lietuvos scenos dainininkės matyt ne itin domino karštesnių kadrų ieškančių fotografų. Ir kaip jie klydo!

Oficialiai vakarėlio daliai pasibaigus, hitu „Sparnuotosios sūpynės“ savo laiku visą Lietuvą pavergusi Vaida Genytė kiek atšilo nuo lauke siaučiančios lapkričio darganos ir išsinėrė iš savo švarkelio, pristatydama efektingą klubinėtojos stiliuką.

Šiais laikais, kai nereta vos dvidešimtmetį peržengusi panelė klubuose gana agresyviai demonstruoja savo seksualumą, Vaidos Genytės stilius vertas aukščiausių įvertinimų. Balta ažūrinė palaidinė ir prie jos priderinta tokios pačios spalvos liemenėlė – tokį sprendimą galima apibūdinti ir kaip drąsų, seksualų, ir kaip dvelkiantį romantika bei paslaptimi.