Berniukas pralaimėjo dviem šou merginoms – dailiajai Gabrielei ir karšto būdo čigonei Rožei, rašoma pranešime spaudai.

Jau tradicija tapo, kad „Muzikos akademijos“ karštoji trijulė padėti kovoti dėl išlikimo projekte kviečia Lietuvos garsenybes. Šįkart Stasiukui dainuoti padėjo grupė „Mokinukės“. „Nepadarykite Stasiui gėdos!“, - žengiančias į sceną savo auklėtines ragino vadovė Laima Lapkauskaitė. Gėdos merginos tikrai nepadarė, tačiau nuo iškritimo Stasiuko taip pat neišgelbėjo.

Rožė, praėjusią savaitę užsiminusi, kad mielai sudainuotų su scenos karalaičiu Radži, gavo ko norėjusi. Duetas atliko ugningą dainą apie taborą.

Gabrielei į pagalbą atskubėjo grupė „N.E.O.“, kurios lyderis Raigardas Tautkus yra ir vienas Gabrielės vokalo mokytojų.

Galbūt pamokos, o gal tiesiog neeilinis grožis ar aksominis balsas Gabrielei lėmė pergalę – ji surinko daugiausiai žiūrovų balsų – 2012. Stasys – 1035, Rožė – 1201.

Paguodos prizas Stasiui – maža, specialiai jam skirta akustinė gitara. Berniukas ja labai apsidžiaugė ir Gabrielei dainuojant pergalės dainą tuoj pat šalia jos atsistojo ir pagrojo naujuoju instrumentu.

Į Stasiuko vietą stojo latvė džiazo dainininkė, 24-erių Baiba Skurstene. Įdomu, kaip ją vertins griežtoji Rūta Ščiogolevaitė – su ja ši dainininkė yra ne kartą koncertavusi „Tabami“ projektuose

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją