Kaip buvo skelbta anksčiau, jau antrus metus iš eilės renginio vykdantysis prodiuseris bus Emmy apdovanojimo laimėtojas, kino revoliucionierius, Mark Burnett.

17 – oji kasmetinė ceremonija birželio 1 d. bus vėl transliuojama gyvai iš Kalifornijos Universal miesto Gibson amfiteatro. Visiems gerai pažįstamas paauksuoto popkorno statulėles laimėtojai atsiims už tokias nominacijas kaip „Geriausias bučinys“, „Geriausias blogiukas“ ir „Geriausias vaidmuo komedijoje“. 2008 m. „MTV MOVIE AWARDS“ ceremonija šiais metais bus tokia pat nepakartojama kaip visuomet ir dar įspūdingesnė negu praėjusiais metais, nes renginio organizatoriai ceremonijos vadžias atiduoda Austinui Powersui – Mike Myers.

“Mike žiūrovams pateikia vis naujų komiškų personažų. Jie visada būna tokie ironiški ir išskirtiniai, kad tampa pop kultūros dalimi. Praėjusį kartą ceremoniją jis vedė kaip „Lord of the dances“ ir ši jo „Lord of the Rings“ parodija privertė iš juoko lydytis ceremonijos dalyvius bei televizijos žiūrovus“, - sakė MTV Movie Awards vykdantysis prodiuseris Mark Burnett. „Mike kandidatūrą svarstėme labai neilgai, jis buvo mūsų pasirinkimas Nr.1. laukiu nesulaukiu, kai galėsiu pamatyti Mike krečiantį juokelius ant scenos. Niekada nenusiviliu jo pasirodymais. Manau, žiūrovai turėtų būti laimingi, kad Mike sutiko mus darsyk visus išvesti iš proto“, - juokėsi vykdantysis prodiuseris.

Už išskirtinius personažus "Saturday Night Live" Mike Myers laimėjo Emmy apdovanojimą, 1992 m. filmavosi „Wayne‘s World“ ir „Wayne‘s World 2“, kurie JAV tapo ekrano superhitais. Aktoriaus pasirodymas dramoje „54“ kritikų buvo įvertintas aukščiausiais balais. Visame pasaulyje Mike Myers išgarsėjo dėl vaidmenų komedijose apie britų šnipą Austin Powers ("Austin Powers: International Man of Mystery", "Austin Powers: The Spy Who Shagged Me", "Austin Powers in Goldmember"), o jo balsu kalba visų trijų „Shrek“ filmų pagrindinis personažas. Pasaulio kino teatrus vasaros pradžioje greitai pasieks naujausias aktoriaus darbas „The Love Guru“.

2007 „MTV MOVIE AWARDS“ visame pasaulyje stebėjo daugiau kaip 20 mln. žmonių, o pati transliacija užėmė pirmąją vietą reitingų lentelės 12 – 34 m. amžiaus televizijos žiūrovų kategorijoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją