Medicinos sesele dirbanti Tara neseniai debiutavo realybės šou „Botched“, kur bando įtikinti garsius plastinės chirurgijos specialistus, kad šie patobulintų jos krūtinę.

„Viskas manyje labai smulku ir gražu, išskyrus mano krūtinę. Bet aš jos noriu dar didesnės! Šiuo metu mano krūtinės implantų dydis yra 540 CC (prilygsta E dydžio krūtinei – aut. past.) ir aš jais visai nesidžiaugiu. Jie – per maži“ - šou prodiuseriams tikino moteris.

Tara tvirtina, kad ji visuomet mėgo dėmesį, tačiau išvaizdos tobulinimas jai suteikė dar daugiau pasitikėjimo savimi ir dabar ji jaučiasi itin seksuali ir patraukli.


Deja, itin smulkaus kūno sudėjimo moteris sveria vos 45 kilogramus ir medikai nebesiryžta dar labiau didinti jos krūtinės.

„Aš esu sutrikęs dėl Taros sveikatos visumos. Ne tik fizinės. Jai reikia ne pas plastikos chirurgus, bet kreiptis pas fizinės ir psichologinės sveikatos specialistus“, - aštrios kritikos negailėjo realybės šou dalyvaujantys medikai.

Vis dėlto, jei moteris norėtų dar labiau didinti krūtinę, jai reikėtų kūno masę padidinti mažiausiai 10-15 procentų.

Iš viso Tara operacijoms išleido jau apie 100 000 svarų sterlingų ir neketina sustoti. Jai atliktos šešios nosies korekcijos operacijos, penkios krūtinės korekcijos operacijos, nesuskaičiuojamas kiekis botokso ir filerių injekcijų.