Uschi Obermaier gyvenimas nebuvo rožėmis klotas, tačiau padovanojo jai daugybę ryškių akimirkų – nuo to momento, kai sulaukusi dvidešimties, nusprendė palikti gimtuosius namus netoli Miunceno ir nusibeldė iki Berlyno, kur apsigyveno skvote kartu su „Kommune 1”.

Uschi Obermaier buvo nestandartinė hipė: ji pinigų uždirbdavo pozuodama reklamoms (kartais – ir pusnuogė, kas tuo metu buvo gana drąsu) ir savo uždarbiu nemenkai prisidėdavo prie komunos išlaikymo. Laikraščiuose ir žurnaluose netrūko skambių antraščių - supermodelis gyvena susidėjusi su įtartinai atrodančiais hipiais.

Garsas apie Uschi Obermaier grožį pasiekė ir Angliją, kur tuo metu ėmė sparčiai populiarėti roko grupė „The Rolling Stones“.

Jos biografijos motyvais sukurtame filme „Das Wilde Leben“ pasakojama, jog apie gražiąją vokietaitę sparną suko du „rolingai“ - gitaristas Keithas Richardsas bei vokalistas Mickas Jaggeris. Minima, jog Uschi turėjo romaną ir su genialiu gitaristu Jimiu Hendrixu, tačiau didžiausia gražuolės gyvenimo meile tapo Hamburgo plevėsa ir vakarėlių liūtas Dieteris Bockhornas.

Būtent su juo Uschi Obermaier leidosi specialiai jai sukurtu autobusu į keliones po pasaulį. Iš pradžių įsimylėjėliai trejus metus keliavo po Indiją, kur susituokė pagal vietos papročius, o vėliau jų laukė trejus metus trukusios klajonės po Ameriką ir Meksiką. Šioje šalyje Dieteris Bockhornas 1983 metais ir žuvo, su savo motociklu patekęs į kraupią avariją. Manoma, kad Dieteris Bockhornas ant motociklo sėdo neblaivus – ko jau ko, o alkoholio ir narkotikų porelės gyvenime netrūko.

Rodėsi, kad po tokios netekties gali ir palūžti gėlių vaikų epochos supermodelis, tačiau Uschi Obermaier rado jėgų atsitiesti. Moteris gyvena nedideliame miestelyje netoli Los Andželo, kuria juvelyrinius dirbinius, o taip pat rašo prisiminimus – yra išleistos net trys jos autobiografijos, kurių viena pateko į bestselerių sąrašus ir gana ilgai išsilaikė perkamiausių knygų sąrašuose.

Kartais ją galima išvysti ir renginiuose bei įsitikinti, jog šiemet savo septyniasdešimtmetį pažymėjusi Uschi Obermaier vis dar atrodo žavingai.