Pastaraisiais metas „Naujų pupyčių“ gyvenime netrūko permainų – iš pradžių motinystės ir vaiko priežiūros atostogų išėjo grupės lyderė Oksana Pikul-Jasaitienė, o jai sugrįžus trečios atžalos susilaukė bene apkalbamiausia pastarųjų metų Lietuvos moteris Vita Jakutienė.

Penktadienį Telšiuose praūžusiame koncerte „Naujos pupytės“ savo gausiam gerbėjų būriui pateikė staigmeną – vietoje Neringos Šiaudikytės, jau spėjusios tapti tvirtu merginų grupės pamatu, scenoje pasirodė Monika Šedžiuvienė, vos prieš 3 mėnesius susilaukusi sūnelio ir per tą laiką jau spėjusi atgauti savo įprastas kūno formas.

Anksčiau kartu su kita moterų supergrupe „Pop Ladies“ pasirodydavusi Monika puikiai pritapo naujoje grupėje – naujos „pupytės“ krikštynos pavyko visu šimtu procentu, o apie ta liudija komplimentai, po koncerto pasipylę socialiniuose tinkluose.

„Buvo labai baisu po tokios pertraukos užlipti į sceną, bet labai faina po visko! Telšiai buvo nuostabūs! Kaip visada gera ten sugrįžti, ten praleidau vaikystės atostogas“, - emocijas savo paskyroje po pasirodymo liejo jaunoji mamytė, po ilgesnės pertraukos vėl į rankas paėmusi mikrofoną.