"Instagram" paviešintoje nuotraukoje Kim Kardashian, be abejo, visiškai nuoga, stovi visu savo gražumu atsisukusi į fotografą. Be liemenėlės, be kelnaičių, tačiau jos kūnas išteptas molio sluoksniu.

K. Kardashian sako, kad ne šiaip sau - taip gaminamas jos kūno linijų buteliukas naujausiems kvepalams.

Pasirodžius nuotraukai, socialiniai tinklai tiesiog pašėlo. Jau dabar nuotrauka sulaukusi beveik dviejų milijonų "patinka".

We took a mold of my body and made it a perfume bottle. @kkwfragrance

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 24, 2018 at 2:14pm PDT

Kim Kardashian neseniai papasakojo, jog pamačiusi prieš metus paviešintas paparacų nuotraukas, kur ji paplūdimyje vaikšto su maudymuku, ji apsiverkė. Buvo aiškiai matyti celiulitas, o ir pačios figūros formos jos netenkino.

Tuomet Kim ėmėsi savo gyvenimo būdo pakeitimo. Sportavo beveik kasdien, valgė maistą, paruoštą pagal specialų planą. Ir tik dabar ji gali drąsiai demonstruoti viso to triūso rezultatus. Ir, aišku, demonstruoja juos visiškai nuoga...

Štai taip K. Kardashian atrodo dabar:

O čia - ją pravirkdžiusios nuotraukos:

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)