„Lilijana POMPA - 25 metų, pusiau vokietė, pusiau lietuvė-lenkaitė. Baigė muzikos mokslus Londone ir šių metų pradžioje pasirašė įrašų sutartį su „EMI Music Group“. Šių metų pabaigoje pasirodys jos debiutinis albumas anglų kalba. Šiuo metu Lilijana Pompa yra Lietuvoje ir greitai ją išvysite ant vieno populiarus žurnalo viršelio. Nors nei vienos jos dainos dar niekas negirdėjo, tačiau facebook ji jau turi daugybę fanų ir šis skaičius vis didėja“, - tokia intriguojančio turinio žinutė įskriejo į KLUBAS.lt pašto dėžutę.

Kol kas su įrašų gigantu EMI nusišypsojo laimė dirbti tik vienai Lietuvos dainininkei – prieš keliolika metų iš gimtinės emigravusiai Gintarei Jautakaitei. Tad dar vienas galimas lietuviško kraujo turinčios atlikėjos bendradarbiavimas su pasauliniu muzikos industrijos galiūnu būtų nemenkas pasiekimas. Tačiau perkračius visą internetą, be minėto facebook puslapio, kuriame „gausi“ Lilijanos Pompos gerbėjų armija artėja penkiasdešimties link, daugiau jokios informacijos apie naują EMI viltį nepavyko rasti.

Ir vis dėlto – kas tai? Realiai egzistuojanti dainininkė ar internetinis pokštas? Galbūt KLUBAS.lt skaitytojai, peržvelgę nuotraukų galeriją, galės identifikuoti asmenį, prisistatantį (arba pristatomą) kaip Lilijana Pompa?

KLUBAS.lt skaitytojai pasižymi akylumu ir netrukus identifikavo, kad Lilijana Pompa - viso labo pokštas. Pasirodo, ši "pusau vokietė, pusiau lietuvė-lenkaitė, pasirašiusi kontraktą su EMI", yra porno aktorė Mary Carey.

Tuo tarpu Lilijana Pompa vardu prisidengęs asmuo, turbūt dar neįtardamas, jog jam už klaidinančios informacijos pateikimą gresia nuobaudos, toliau reklamuojasi, teigdamas, jog jo išgalvota veikėja sutiko dalyvauti šokių projkekte ir išvardindamas visą būrį Lietuvos garsenybių, neva tapusių Lilijanos Pompos fanais.