Į prabangų Ingridos 30-mečio jubiliejų madingame sostinės restorane sugužėjo visa pramogų pasaulio atstovų grietinėlė. Ingridą sveikino Egmontas Bžeskas su drauge Oksana – jie padovanojo masažo salono abonementą, rašoma pranešime spaudai.

Jausmų nebeslepiantys Karina Krysko ir Saulius Skambinas Ingridai įteikė knygą – „Seniui ir jūra iki kelių“, kurios viduje buvo paslėpta staigmena. Grupės „69 danguje“ narės „susimetė“ ir išrinko savo kolegei labai paslaptingą, bet labai praktišką dovaną, kurią bandė paslėpti nuo smalsių akių.

Kiti svečiai atėjo nešini milžiniškomis gėlių puokštėmis ir balionais. Tačiau brangiausią dovaną, žėrintį laikrodį, Ingrida gavo nuo savo mylimo vyro.

Vakaro metu jubiliatė vilkėjo Manto Petruškevičiaus išrinkta pastelinių spalvų suknele, perrišta net dviem kaspinais, kuriuos taip mėgsta šis stilistas.

Svečių laukė gausiomis vaišėmis nukrautas stalas ir linksmybės iki paryčių. Dar viena pikantiška detalė – vakaro metu grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė flirtavo su žavingu jaunuoliu! Gal baigėsi Nijolės išpažintas „celibatas“? Gražuolė neseniai prisipažino metus gyvenanti be antrosios pusės... „Kakadu“ pirmieji užfiksavo besimezgančią naują pažintį...

Vieni kuria naujus jausmus, kiti juos griauna. Trečiadienį „Kakadu“ parodys ir „Kelio į žvaigždes“ dalyvio Grūdo meilės dramą bei jo skyrybas su Simona. „Vieną dieną grįžau namo – o ten nieko nėra...“ – guodžiasi paliktas vaikinas ir svarsto, ar tik Simona nesiekė naudos, draugaudama su juo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją