tė ir Irma Jurgelevičiūtė savo kūno linijas, pridengtas mažais bikiniais, pademonstravo projekto „Šok su manimi“ mediume Trakuose, kai murkdėsi baseine.

Štai grupės „Axom“ merginos savo „bikini kūnus“ pademinstravo specialiai KLUBAS.LT surengtoje fotosesijoje, kur atsiskleidė visu gražumu ir parodė visus figūrų linkius.

Eglė Jackaitė savo dailią figūrą skaitytojams parodė pasidalindama nuotraukomis iš atostogų Brazilijoje, kur ji šėlo vandenyno bangose.

Eglė savo kūną pademonstravo ir scenoje – kai su Baiba Skurstene ir Mariumi Gelažniku „Žvaigždžių duetuose“ vaidino paplūdimio sceną. Čia pat savo kūną apnuogino ir Baiba.

Scenoje apnuogintus figūros išlinkimus parodė ir Nijolė Pareigytė, neseniai pajuokavusi, kad jau tris kartus didinosi krūtinę, taip paleisdama žurnalistinę antį.

Kūno tobulumas – itin svarbus grožio konkursų akcentas. Tad „Mis Lietuva 2010” Gritė Maruškevičiūtė ir „Misis Visata“ dalyvė Renata Voitechovskaja bikiniais puošėsi dalyvaudamos gražuolių rinkimuose.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – 2010-ųjų „Metų bikini gražuolės“. Apklausoje išrinkite verčiausią šio titulo garsenybę.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją