Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus šeštadienį laurus nuskynė Marius su Irūna, o paskutinieji liko Violeta Tarasovienė ir Gintaras Mikalauskas. Nei viena pora šią savaitę projekto nepaliko.

Nors poros nekrito, o į projektą galų gale įsiliejo verslininkas Marius Gelažnikas su atlikėja Baiba Skurstene, liūdną žinią sužinojo modelis Jurgita Tvarijonaitė ir grupė „El Fuego“ – komisijos pirmininkas nesuteikė jiems malonės, tad praėjusį savaitgalį palikę projektą jie dainuoti „Žvaigždžių duetų“ scenoje nebesugrįš.

Modelis žiūrovų ir komisijos nesužavėjo, tačiau žiūrovus papirko jaunatviškas Irūnos ir Mariaus flirtas scenoje. Apie gausiai aprašytą bučinį KLUBUI.LT Irūnos vadovė ir aktyviausia dueto gerbėja Laima Lapkauskaitė dar anksčiau sakė, kad jis nebūtų įvykęs, jei Irūnos partneris scenoje nebūtų Marius.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)