Per visą M.A.M.A istoriją turbūt nebuvo nė karto, kad kažkam neužkliūtų renginio vedėjai – kritikos teko ir radistams Jonui Nainiui bei Rolandui Mackevčiui, ir Andriui Rožickui.

Šiemet renginį vedusiai saldžiajai Justės Arlauskaitės ir Justino Jankevičiaus porelei (užkulisiuose dažnai vadinamai „zuikiais“, „J&J Sindikatu“ bei „Justiniškėmis“), rodės, pavyks išvengti kritikos – per renginį daugelis muzikos pasaulio įžymybių kėlė aukštyn rankos nykščius ir krizeno iš J. Jankevičiaus pokštų.

Patyręs gigantiškų renginių ir televizijos projektų prodiuseris Gediminas Jaunius savo paskyroje sveikino Justiną Jankevičių su puikiu šou. Nors buvo įgelta ir pačiam G. Jauniui, kuriam buvo primintas kūrybos namų „Elitaz“ bankrotas, tačiau prodiuseris to nesureikšmino. „Jau seniai nebuvo tokio taiklaus ir kokybiško humoro lietuvių kalba. Aštrus tu iki skausmo, bet ne pikta, nes dar labiau juokingas, geriausia to žodžio prasme, - komplimentų J. Jankevičiui negailėjo G.Jaunius, nepamiršęs ir jo antrosios pusės. - Juste Arlauskaite, tavimi žaviuosi ne mažiau. Geriausia M.A.M.A. Kokia yra buvusi vedėjų prasme“.

Tačiau toli gražu ne visi taip puikiai įvertino vedėjų darbą. Vilius Tarasovas, kurį ne kartą per M.A.M.A. apdovanojimus palietė aštrus Justino liežuvis, įsivėlė į tikrą žodžių karą, kuris tikrai pateks į lietuviškos popkultūros metraščius. Socialiniuose tinkluose taip pat netrūko pastebėjimų, kad kai kuriose vietose J. Jankevičiaus humoras buvo pernelyg aštrus, o Justei Arlauskaitei labiau tinka dainuoti, o ne vesti į renginius – į kai kurias pastabas Justė atsikirsdavo gana aštriai.

KLUBAS.lt skaitytojai gali pareikšti savo nuomonę, įvertindami Justę Arlauskaitę ir Justiną Jankevičių kaip M.A.M.A. vedėjus.