Šį kartą jaunųjų talentų konkursas – tarptautinis. Tarp 15 iš 48 dalyvių atrinktų finalistų savo geriausius penkis kolekcijos modelius komisijai pristatė ne tik Lietuvos, bet ir Estijos, Rusijos ir Vokietijos kūrėjai.

Šį kartą komisija, kurią sudarė Giedrius Paulauskas, Vitalis Čepkauskas, Agnė Kuzmickaitė, Nijolė Adamonytė, Sandra Straukaitė ir viešnia iš Latvijos Jelena Strachova, dalyvauti „Mados infekcijoje“ ateinantį kovą pakvietė net keturis jaunuosius kūrėjus, tarp kurių du – užsienio svečiai Kristel Kuslappu iš Estijos, sulaukusi gausybės žiūrovų palaikymo už savo megztą kolekciją, ir Nedre Neili iš Vokietijos.

Į finalą taip pat pateko lietuvaitės Milda Čergelytė ir Maria Popadnicenko. Panašu, kad žiūrovų ir komisijos nuomonė šį kartą vienareikšmiškai sutapo dėl megztos viešnios iš Estijos kolekcijos, tačiau, sprendžiant pagal ovacijas ir atgarsius, kiti nugalėtojai nebuvo vienareikšmiai žiūrovų favoritai. Internautai, balsuodami portale „Delfi“ aktyviausiai palaikė Ievą Užkurataitę, tačiau jos kolekcija „Siūlai iš širdies“ į „Mados Infekciją“ nepateko.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – visų „Mados injekcijos“ finalistų darbai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją