Pirmąją festivalio dieną dizainerių naujausių darbų įvertinti atėjo ne itin daug būrys garsių Lietuvos pramogų ir verslo padangės žmonių, tačiau jiems išskirtinumu nenusileido, o kartais ir pranoko, paprasti mirtingieji – spaudos puslapiuose nuolat nemirguliuojantys veidai.

Kaip visada, originalumu išsiskyrė Aleksandro Pogrebnojaus brolis Stasys Purys, galvą pasipuošęs žuvies muliažu, be jo dėmesį atkreipė drąsi mergina, pasipuošusi permatoma ilga juoda nėriniuota suknia. Dar seksualiau, pataikiusios į tradicinį naktinių klubų aprangos kodą, atrodė dvi juodais drabužiais apsitempusios draugės, viena jų - šviesiaplaukė Karinos Krysko sesuo Eva Ghaoui.

Nors kelios damos prasilenkė su geru skoniu, tarp vienintelio tokio masto mados renginio svečių netrūko originalių, drasių ir nuo mados pulso neatsiliekančių svečių.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – „Mados infekcijos“ pirmosios dienos svečių stilius.
Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją