Vis dėlto menininkai ir jiems prijaučiančios sielos ne visada pasižymi stiliaus pojūčiu. Šį vakarą „Picadilly“ galerijoje su stiliumi „susipykusių“ moterų buvo nemažai, tačiau labiausiai nustebino dainininkė Eliza Doolittle ir aktorė Jaime Winston.

Paprastai stilingai atrodančios merginos šį kartą persistengė ir „iš didelio rašto išėjo iš krašto“. J. Winston kiek perspaudė kurdama pankišką stiliuką, mat balansavo ant seksualumo ir vulgarumo ribos, tuo metu E. Doolittle suklydo pasirinkdama keistą liemenėlę primenančią džinso imitacijos glaustinukę, kurią aptempė ant leopardo raštais margintos liemenėlės.

Viešnios stebino ir dramatiškai skirtingais aprangos ansambliais – vienos rinkosi vakarines sukneles ir net kailines boa, kitos – rokerišką įvaizdį, tad bendras vaizdas atrodė kiek makabriškas.

KLUBAS.LT fotogalerijoje - „Academy of Arts“ vakarėlio viešnios.
Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją