Gavusi neįprastą dovaną, Simona apie tai pranešė savo sekėjams, kurių instagrame mergina turi daugiau nei 90 tūkstančių.

Didžiulė pagalvė – dovana nuo gerbėjo. Joje – Simonos atvaizdas, o pagalvės forma atspindi atlikėjos pozą. Tiesa, nuotrauka parinkta neatsitiktinai. Atlikėja gana dažnai socialiniuose tinkluose talpina gana atviras nuotraukas iš fotosesijų, tad gerbėjas savo staigmenai įgyvendinti pasirinko vieną iš jų.

„Tai – labai unikali dovana. Kokybė puiki, spalvos ryškios, o ir šiaip labai įdomus, nematytas dalykas, – džiaugiasi S. Milinytė. – Dažnai sulaukiu piešinių, iliustracijų su savo atvaizdu, tačiau tokią dovaną gavau pirmą kartą.“

Simona Milinytė-Simonna

Nors Simona jaučiasi laiminga gerbėjo dėmesiu, vis tik prisipažįsta, kad kol kas nesugalvojo, kur tokią pagalvę galėtų panaudoti.

„Pagalvė didesnė net už mane! Kol kas ji padėta svetainėje ant sofos – puošia kambarį. Tačiau manau, kad ateityje ją tikrai kur nors panaudosiu“, – tikina žinoma moteris.

Simona Milinytė-Simonna
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (328)