Pirmieji bandymai prisikviesti į studiją Lindsay Lohan buvo nesėkmingi: komplikuotu charakteriu garsėjant moteris užsiprašė 650 tūkstančių dolerių dydžio honoraro ir susitikimo su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu. Po tokių reikalavimų televizijos vadovybei liko tik gūžtelėti pečiais. Tačiau praėjus kelioms savaitėms honoraras sumažėjo iki dešimties tūkstančių dolerių, o susitikimą su V. Putinu pakeitė prašymas apsigyventi viešbutyje, pro kurio langus būtų matyti Kremlius.

Lindsay Lohan ir Jegoras Tarabasovas. Mavrixonline/Scannpix nuotr.

Į Maskvą atskridusi aktorė buvo apgyvendinta „Ritz Carlton“ viešbutyje pačiame centre, o nuo pat ryto prie viešbučio jau budėjo grimerių ir prodiuserių brigada. Interviu buvo suplanuotas penktadienio vidurdienį, tačiau Lindsay Lohan iki vakaro nesiteikė išeiti iš savo kambario, vis prašydama atnešti jai vandens ir aktyvuotos anglies – Rusijos žurnalistai nusprendė, jog moteris buvo padauginusi svaiginančių gėrimų.

Kai jau Lindsay Lohan pajudėjo link kūrybinės grupės, suskambo mobilusis telefonas ir aktorė vėl pakeitė savo planus. Pasirodo, sužinojęs jog buvusi mylimoji atvyko į Maskvą, jai paskambino Jegoras Tarabasovas, kuris uždraudė žiniasklaidai pasakoti apie judviejų santykius.

Lindsay Lohan. Vida Press nuotr.

Darbo diena jau seniai buvo pasibaigusi, statistai, susirinkę į studiją – pavargę, VIP svečiai seniai išsivažinėję į namus, o viltys, kad Lindsay Lohan duos interviu buvo beveik subliuškusios. Ir vis dėlto A. Malachovas, atvykęs į viešbutį, įkalbėjo viešnią duoti interviu.

Šeštadienio rytą A. Malachovas savo paskyroje socialiniame tinkle publikavo nuotrauką, kurioje jis įsiamžino su Lindsay Lohan. „4:55, ir mes tai padarėme. Pavargę, bet patenkinti. Jaudinanti ir pažeidžiama. Pokalbis apie troškimą pabėgti nuo vienatvės ir pavojų šiame kelyje kartu su jaunu vyru, vardu Jegoras, turinčio turtingus tėvus Rusijoje“, - brūkštelėjo A. Malachovas po išvargto pokalbio su skandalinga aktore.