Saloje praleista savaitė buvo nepamirštama, tiesa, ji greičiau priminė amerikietiškus kalnelius nei saldžiai idilišką įsimylėjėlių poilsį: porai teko išgyventi viską – nuo laukinės aistros iki pykčio priepuolių.

Gimtadienio šventė prasidėjo puikiai – paparaciams net pavyko įamžinti Lindsay Lohan aistros protrūkį, kuomet ji šuoliais įlėkė į jūrą, atsidūrė mylimojo glėbyje ir prasidėjus meilės žaidimams vos jo nepaskandino Viduržemio jūros bangose. Tą akimirką aktorė, rodos, buvo pamiršusi viską aplink, net ir tai, jog jos krūtys pavojingai slysta iš originalaus maudymosi kostiumėlio.

Deja, po idiliško vakarėlio ant jūros kranto sekė baisus įsimylėjėlių barnis, kurio liudininkais tapo ne tik atsitiktiniai praeiviai, bet ir Jegoro Tarabasovo motina. Rusijos ir užsienio tabloidai rašo, jog Lindsay Lohan, ištaikiusi progą, kuomet sužadėtinis paliko telefoną, ėmė skaityti jame esančias žinutes ir baisiai įtūžo, išvydusi, kaip įtariama, jaunojo rusų turtuolio (Jegoras Tarabasovas Londone plėtoja nekilnojamo turto agentūros verslą) gerbėjo žinutę.

Audringas santykių aiškinimasis baigėsi tuo, kad įsiutusi Lindsay Lohan įmetė Jegoro telefoną į jūrą, o jo motina suabejojo, ar Holivudo aktorė yra tinkama žmona jo sūnui.

Įvairūs leidiniai, remdamiesi savo šaltiniais, rašo, jog savo laiku ne į vieną skandalą dėl alkoholio ir narkotikų vartojimo įsisukusi aktorė yra aklai įsimylėjusi ją visapusiškai išlaikantį Jegorą Tarabasovą. Be to, ji yra vyresnė aštuoneriais metais ir jautriai reaguoja, kai šalia sužadėtinio pamato jaunesnę dailiosios lyties atstovę.