Jaunesnius vyrus turi ar turėjo Demi Moore, Madonna ir daugelis kitų. Kodėl taip yra? Argi trūksta jaunesnių moterų? Pasak vyrų, vyresnės moterys yra nepaprastai seksualios, rašo ezinearticles.com.

Kas gali labiau jaudinti už vyresnes moteris, kurios puikiai suvokia savo seksualumą. Jauni vyrai yra kupini energijos, tad puikiai tinka gyvybingoms vyresnėms moterims. Sakoma, geriausia – patyrinėti patyrusių moterų charakterį. Jos subrendę, nusiteikę tyrinėti pasaulį – visiška priešingybė jaunoms moterims, kurios ieško saugumo. Merginos dažnai gali tapti našta, nes nori būti lepinamos, o vyresnės moterys – savarankiškesnės, joms nereikia rūpestingo partnerio ir kaip tik todėl jos yra labai nepriklausomos. Šis moterų bruožas žavi vyrus, todėl jie ir ieško vyresnių. Tiesa, yra ir tokių vyrų, kuriem iš vyresnių moterų reikia finansinės paramos.

Meilės santykiuose gaunama, tačiau reikia ir duoti, vyresnės moterys puikiai tą supranta. Kartais iš vyresnės moters vyras gali sulaukti trūkstamos emocinės paramos. Dauguma vyresnių moterų kupinos motiniškos meilės, kurios vyrams taip norisi. Apibendrinant galima pasakyti, kad vyresniosios turi daugiau patirties, joms nestinga išminties, jos moka rūpintis vyrais. Na, yra ir daug kitu pavyzdžių, kuriuos geriausiai apibūdintų vyrai, apie kuriuos šnekama.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)