Tiesa, vienintelė moteris, lydėjusi M. Jacksoną iki pat mirties – jo artima ir mylima bičiulė legendinė aktorė Elizabeth Taylor. Jiedu niekada neslėpė ypatingo ryšio ir artimos draugystės.

Ne vieną plastinę operaciją pasidaręs atlikėjas gyvenime turėjo ir daugiau moterų, kurios jam pagimdė tris vaikus. Dainininkas buvo vedęs du kartus. Pirmoji jo žmona buvo Lisa Marie Presley, legendinio Elvio Presley duktė, antroji – sūnų jam pagimdžiusi (ir dėl to tapusi jo žmona) Debbie Rowe, su kuria M. Jacksonas vėliau dar susilaukė dukters.

M. Jacksonas išsiskyrė ne tik ypatinga savo išvaizda – balta oda, plastinių operacijų koreguota nosimi, lyg nupieštais veido bruožais ir anglies juodumo plaukais, bet ir ypatingu rengimosi stiliumi.

Jo firminiais akcentais tapo balta blizgi pirštinaitė, juoda skrybėlė, apvalūs juodi akiniai nuo saulės, trumpokos juodos kelnės, būtinai baltos kojinės, išryškinančios kojų judesius, ir juodi batai. Michaelas mėgo blizgius, stilizuotus kostiumus, kartais tiesiog baltus marškinius ir juodas kelnes, bet su savo skrybėle jis beveik niekada nesiskyrė.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – M. Jacksono įvaizdis ir jį mylėjusios moterys.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją