Kalbėdamasis su portalu KLUBAS.lt, K.Krivickas užsiminė, jog jis renka informaciją laidai „Akistata“, kurioje prodiuseris „nuplėš keletą kaukių dabar vykstančioje istorijoje“.

Ne vienas D.Kedžio istorija domėjęsis žurnalistas minėjo, jog yra sulaukęs grasinimų. Ar tarp jų, sulaukusių grasinimų, buvo ir K.Krivickas? „Aš tą įvardinčiau spaudimu. Spaudimas buvo milžiniškas - jis yra ir dabar, niekur nedingo. Kiekvieną kartą prisiliečiant prieš šios temos, spaudimą patiria ir mūsų žurnalistai, ir aš asmeniškai, ir televizijos kanalas“, - sakė K.,Krivickas.

„Aš dabar po truputį rinkdamas informaciją būsimai „Akistatos“ laidai, kuri nuplėš keletą kaukių šioje dabar vykstančioje istorijoje, susiduriu su tam tikru perspėjimu, kad mūsų atžvilgiu vėl prasidės raganų medžioklė – jei mes vėl grįšime prie šios temos. Bet mes vėl grįšime prie šios temos, ir vaizdas bus objektyvesnis“, - įsitikinęs K.Krivickas.

Paklaustas, nuo kokių šios istorijos dalyvių jis žada nuplėšti kaukes, prodiuseris intriguojančiai užsiminė: „Jei informatorių galima laikyti svarbiu asmeniu...“

Ar tai reiškia, kad bus atskleista jo tapatybė? „Ne tik tapatybė, bet ir visas kontekstas, jo motyvai, poelgiai“, - sakė K.Krivickas, pridūręs, jog žiniasklaidoje pasirodžiusi po dvejų metų prabilusio slapto liudytojo informacija, sukėlusi daug triukšmo, „yra gerokai nutolusi nuo realybės“.