Po vos pusmetį trukusios draugystės dainininkas Arvydas Vilčinskas ir grožio specialistė Rūta Gajauskaitė aukso žiedus sumainė kuklioje ceremonijoje prieš savaitę, rašoma LNK pranešime žiniasklaidai.

„Mes pasirenkame tas moteris, kurios mus jau senai išsirinko. Tai man tik atrodo, kad aš išsirinkau. Gerai, kai moterys gudrios, ir kažkaip padaro, kad mums atrodo, kad mes jas renkamės. Jei ji nenorėtų, tai nieko ir nebūtų“, - pasakos ketvirtą kartą vedęs Arvydas Vilčinskas.

Pasak garsaus vyro, su Rūta jis tikisi nugyventi, kaip liaudyje sakoma, iki grabo lentos. „Kaip bebūtų, vestuvių daugiau nebus...“, - teigs garsus dainininkas. Tuo tarpu jo žmona tapusi Rūta atskleis, kaip Arvydas jai pasipiršo. „Pirma apie santuoką niekada neužsiminiau. Tai buvo jo noras. Arvydas pasipiršo ant kelių. Aš tiesiog gulėjau lovoje, jis atnešė rytinės kavos ir tiesiog pasipiršo. Sakau – ką tu čia, juokauji? Nejuokauk. Tai jis dar kartą atsiklaupė...“, - pasakos Rūta.

Po santuokos ceremonijos Rūta ir Arvydas savaitgaliui išvyko į Birštoną. „Laukia daug koncertų, tad kopinėti medų nėra kada“, - iškart po santuokos išskirtiniame interviu teigė Arvydas. Po dviejų mėnesių pora vyks į romantišką kelionę Italijos mieste Romoje. Ramybės – to pasak jaunavedžių jie dabar trokšta labiausiai, mat žurnalistų dėmesys iš tiesų vargina.