Puikiai išmokęs Lietuvos vardą, atlikėjas skandavo jį beveik per kiekvieną dainos intarpą, žėrė komplimentus Lietuvos merginoms, o per vieną žymiausių kūrinį „Jump“, vienas iš jo pagalbininkų scenoje ėmė šėlti, rankose mosuodamas Lietuvos vėliava. „Grįšiu bet kada į Lietuvą, kai tik jūs „š...niai“, panorėsite“, - po koncerto pažadėjo garsenybė.

Vos pasibaigus apšildomųjų atlikėjų pasirodymams, kurie truko beveik dvi su puse valandos, scenos ekranuose pasirodė naujausias Snoop Dogg video klipas.

Šviesos vėl užgeso, keletas minučių nekantraus laukimo ir ant scenoje įrengtos pakylos pasirodė jis – apsirengęs mėlynais treningais, plaukus paslėpęs po reperiška skarele, rankose – laikydamas garsųjį mikrofoną su užrašu „Snoop Dogg“.

Atlikėjas susirinkusiems dovanojo žymiausius savo kūrinius. Ekscentrišku būdu garsėjantis reperis drąsiai žėrė keiksmažodžius, susirinkusius vadino „š...niais“, merginoms siūlėsi „kai ką“ duosiantis. „Lietuva, ką mes darome? Rūkome žolę kasdien!“, „Lietuva, ką mes darome? Dainuojame šį „š...“, - netrūko ir panašių šūksnių iš Snoop Dogg lūpų.

Arčiausiai scenos susirinkę gerbėjai buvo gaivinami šampanu, kurį iš buteliukų purškė grupės atlikėjai. Laimingiesiems atiteko į minią skriejantys marškinėliai, o po koncerto – viskas, kas nereikalinga: rankšluostis, likęs buteliukas vandens ir net būgnininko lazdelės.

Reperio koncerte buvo galima pamatyti ne vieną Lietuvos žvaigždę – Jurgį Didžiulį su žmona Erica Jennings, atlikėją Mantą, Dj Mamania ir vos prieš keletą dienų mažylio su Jurga Šeduikyte susilaukusį Vidą Bareikį.

Dar prieš koncertą buvo išplatinta informacija, kad Snoop Dogg savo pasirodymą nori paverti milžinišku pasilinksminimu naktiniame klube. Ne veltui gerbėjai atkeliavo išsipustę tarsi eidami į klubą. Tiesa, gerbėjų amžius buvo itin jaunas.

Nors buvo žadėta, kad koncertas truks pusantros valandos, Snoop Dogg ir jo aštuonerių atlikėjų grupė „Snoopadelics“ scenoje išbuvo vos valandą. Nustebinti trumpo pasirodymo, žmonės vangiai skirstėsi iš salės. Į daugiausiai šiais metais pinigų uždirbusių reperių dešimtuką papuolęs atlikėjas, po kelis mėnesius trukusio koncertinio turo Jungtinėse Valstijose, šiuo metu koncertuoja Europoje. Jis jau turėjo pasirodymus Lenkijoje, Suomijoje, Latvijoje, Estijoje ir Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją